Spejderne i Mosbjerg

Spejderne i Mosbjerg

KFUM – de grønne spejdere

Ulveflok

Ulveunger (Alder: 2. & 3. klasse)

Rammen om arbejdet i ulveflokken er hentet fra Rudyard Kiplings bog: “Junglebogen”, der handler om Mowgli og de vilde ulves flok.

På samme måde bliver børnene optaget i ulveflokken ved fuldmånemødet og får navne, alt efter hvilke dyr de “er”. Lederne har også specielle navne feks. Akela (førerulven), Baloo (bjørnen), Bagheera (panteren) og mange andre. Det er en meget spændende idéramme at arbejde med både for voksne og børn.

De ugentlige ulvemøder starter og slutter med specielle ceremonier, hvor fællesskabet og sammenholdet i flokken styrkes.

Ulvearbejdet er en leg.

Alt det, ulvene foretager sig, er leg. Ikke bare leg for at få tiden til at gå; men leg med mening. Rigtige ulveunger leger for at forberede sig på voksenlivet. Det gør “spejderulveunger” også. Det ulvene laver, er alt sammen for at udvikle dem til hele mennesker. Ulvene leger og opholder sig oftest udendørs. De laver bål, lærer knob, løser morsekoder hører fortællinger fra bibelen, leger og er på rigtig sommerlejr.

Det er nødvendigt, at du selv leger med. En af kvaliteterne er at børnene hos os møder voksne der tør slippe tøjlerne og lege med dem. At være leder i en ulveflok kan være mindst lige så udviklende som at være ulv. Du vil komme til at give noget af dig selv, men får mindst lige så meget med hjem.

Vi mødes i vores spejderhus om torsdagen kl. 16.30-18.00.

Vi har opstart af ulve torsdag d. 4. marts  2021 kl. 16.30 ved spejderhuset Mosbjergvej 407.

Se vores program for foråret Her

Ulveleder:

Finn Thomsen

30 66 05 62

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*